HTML

lakberblogger

Lakberendezési ötletek, ismeretek egy friss lakberendezőtől.

Szerzők

Kommentek

Linkblog

Beköszönő - Mi fán terem a lakberendező? 1.

2008.07.13. 13:26 dadaista

Kedves Olvasó!

Lakberendező alatt a közhiedelemmel ellentétben kétféle ember is érthető: az első fajtából nagyon sok van, hiszen lényegében mindenki lakberendező, aki lakik valahol, és ott vágyai és lehetőségei szerint berendezi a teret, ahol él, ne adj Isten, akár falat is bont(at), kifest, tapétáz.

A második fajta ember, az úgynevezett lakberendező ennek az elsőnek egy igen sajátos típusa: az a fajta, aki ezért az egészért pénzt sem átall kérni, ráadásul úgy, hogy még csak nem is a saját portáján sepreget, hanem másokén.

Ennek ellenére a legtöbben bizalommal viseltetnek iránta, akár még hálásak is, amiért átalakította az otthonukat. Még különösebb, hogy ez a szakma igen népszerű ma; szinte mindenki ismer valakit, aki lakberendező akar lenni, annak tanul vagy már akár az is (esetleg úgy az, hogy maga sem tud róla).

Ez a blog egyfelől a lakberendezés gyakorlati oldala iránt érdeklődőknek szól, tanácsokkal, ötletekkel próbál segíteni, másfelől azoknak is íródik, akiket a dolog elméleti háttere is érdekel.

Szólj hozzá!

Címkék: lakberendező

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr100566008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása